Read Obični heroji by Scott Turow Free Online


Ebook Obični heroji by Scott Turow read! Book Title: Obični heroji
The size of the: 28.14 MB
City - Country: No data
Loaded: 2912 times
Reader ratings: 6.4
The author of the book: Scott Turow
Edition: Algoritam, Zagreb
Date of issue: 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:



Stewart Dubinsky cijeli je život slušao besprijekorne očeve ratne uspomene i ponosno živio u uvjerenju da mu je otac bio ratni heroj. A onda će puno, puno godina nakon rata slučajno naići na očeva pisma s kraja rata i saznati da je njegov otac, "ratni heroj", zapravo bio optužen za izdaju i procesuiran na vojnom sudu. Odlučan da rasvijetli očevu prošlost, nakon početnih neuspjeha pronaći će iskaz kojim je vojnik David Dubin svojem tadašnjem odvjetniku pokušao objasniti događaje zbog kojih je optužen. Zadirući dublje u mračnu srž događaja koje mu je otac prešutio, Stewart će otkriti uzbudljivu priču o ratu, hrabrosti i moralu.
Tada mladi odvjetnik, David Dubin poslan je 1944. u sjedište saveznika u Francuskoj. Dane provodi na vojnom sudu vodeći sudske postupke protiv vojnika koji su na ratištu počinili manje zločine. Zbog jednoličnosti posla, David oduševljeno prihvaća zadatak da pronađe i uhiti Roberta Martina, agenta američke tajne službe osumnjičenog za kontrašpijunažu. No kada ga nađe, shvatit će da je Martin spreman na sve kako ne bi dospio u ruke američke vojske. David će se zbog toga upustiti u nepredvidivu potjeru koja će ga iz udobna ureda preseliti u samo krvavo srce rata. Događaji kojima će ondje svjedočiti, promijenit će ga iz temelja.
Scott Turow u ovom se uzbudljivom trileru uspješno prebacuje iz sadašnjosti u prošlost dok kroz priču mladog vojnika prikazuje okrutnost rata i ono što za njim ostaje: krvavi sukobi, izdaja, ljubav i mračne obiteljske tajne. Turow u Običnim herojima oduševljava vjerodostojnim prikazom Drugog svjetskog rata, a maestralno ispripovijedanom pričom osvojit će i najzahtjevniju publiku.


Download Obični heroji PDF Obični heroji PDF
Download Obični heroji ERUB Obični heroji PDF
Download Obični heroji DOC Obični heroji PDF
Download Obični heroji TXT Obični heroji PDF



Read information about the author

Ebook Obični heroji read Online! Scott Turow is the author of ten bestselling works of fiction, including IDENTICAL, INNOCENT, PRESUMED INNOCENT, and THE BURDEN OF PROOF, and two nonfiction books, including ONE L, about his experience as a law student. His books have been translated into more than forty languages, sold more than thirty million copies worldwide, and have been adapted into movies and television projects. He has frequently contributed essays and op-ed pieces to publications such as the New York Times, Washington Post, Vanity Fair, The New Yorker, and The Atlantic.


Reviews of the Obični heroji


JAMIE

Compelling book!

SEBASTIAN

Interesting look on the other side

ELEANOR

The book is a masterpiece that makes a richer soul, speech, and wider horizon.

AARON

He does not stop applaud author and his works.

LILLY

How many times did I read ...-not boring! )))




Add a comment




Download EBOOK Obični heroji by Scott Turow Online free

PDF: obini-heroji.pdf Obični heroji PDF
ERUB: obini-heroji.epub Obični heroji ERUB
DOC: obini-heroji.doc Obični heroji DOC
TXT: obini-heroji.txt Obični heroji TXT